1/9 och 2/9 – Susto

”FOR THE SAKE OF THE SONG”

Vi har länge pratat om att göra små intima och exklusiva föreställningar i en liten lokal. Nu gör vi en test i Harrys Bodega i Falkenberg fredag 1/9 och lördag 2/9. Vi släpper endast 50 biljetter per kväll.

Först ut är frontmannen Justin Osborne från kritikerrosade South Carolina bandet SUSTO. Justin är just nu på europaturné (solo), som support till Band of Horses. Rootsy Music har lyckats få loss honom för en exklusiv miniturné. (Stockholm, Falkenberg, Kalmar)

Efter att SUSTO släppte sitt andra album »& I’m Fine Today« i början av året i USA, har det exploderat på hemmaplan. Plattan fick ett strålande mottagande, bandet har turnerat konstant, flera stora TV-shower… allt sammantaget har gjort SUSTO till ett hett namn. Och nu är det äntligen dags att öppna porten till Europa.

SUSTO är spanska och refererar till en folksjukdom i Latinamerika som går ut på att själen är avskild från kroppen. Här hemma är vi mindre poetiska och kallar det panikångest.

Harrys kommer i veckan att presentera en specialmeny för er som vill äta innan. Bodegan kommer att servera öl från ”The Pine Ridge Brewery”, en självklarhet när det är Rootsy-konsert. Välkomna!!

Fågelfri säljer 10 st. biljetter/kväll, annars är det följande som gäller. (entré 150kr)

OBS! Boka biljetter genom att skicka ett sms till, 0708-15 39 17 eller mail till ulf@granstigen.se (skriv vilken kväll 1/9 och/eller 2/9 – plus totala antalet antal biljetter). När ni fått svar att det finns biljetter kvar, swisha då till 123 695 55 61 eller sätt in pengar på bankgiro 516-5451.