Johan Örjanson

Johan Örjansson är vår senaste Rootsy. En äkta supertalang som vi vet går en strålande framtid till mötes. Johan har redan berört en hel stad och har egentligen inte hunnit mycket längre på sin resa. Hemma i Falkenberg spelar han för slutsålda hus och har en entusiastisk publik som kan hans låtar så väl att de spontant sjunger med. En som blev knockad av Johans show var den amerikanska artisten Israel Nash Gripka, som direkt bad honom att följa med som support på sin senaste Skandinavien-turné. Det blev nästan en hel månad med massor av spelningar både som soloartist och med sitt band. Johan gjorde succé!

Han bokstavligen knockade publiken i Sverige och Norge med sitt kompletta artisteri. För många blev det en chock att denna fullfjädrade sångare och låtskrivare bevarats som hemlighet för nästan alla utanför Halland. Nu står dörren vidöppen för Johan Örjansson, som utan tvekan förtjänar sitt rykte som en fantastisk live- och skivartist. Dags för ännu fler att upptäcka honom!

Johan Örjansson, född 1981, är singer/songwriter från Falkenberg. Första albumet, ”Empty Road”, släpptes 2007 och uppföljaren ”Gone” kom följande år. 2010 släpptes ”Orange” och nu i juni är det alltså dags för fjärde plattan ”Melancholic Melodies for Broken Times”. Där visar Johan att han utvecklats ytterligare, både som sångare och låtskrivare och att han inte bara rör sig bland det bästa i Sverige utan håller högsta internationella klass!