Fredag 23/10 – Theo Lawrence (FR)

Theo Lawrence

Theo Lawrence (FR) Tryckhallen, 23 och 24 oktober kl.21. entré 200kr.

Vi är otroligt stolta att kunna presentera två exklusiva konserter med Theo Lawrence, endast 50 biljetter per kväll. Tyvärr kan vi inte ge någon medlemsrabatt på dessa konserter, däremot får du som medlem 2020 i Granstigen Promotions förtur fram till 29 september att köpa biljett.

Biljetter köper man genom att skicka mail till ulf@granstigen.se.

Skriv vilket datum ni vill köpa till.

Ni kommer att få ett mail om det finns biljetter kvar, först då skall ni swisha in pengar.

Vi kommer även att släppa några biljetter via Turistbyrån och ticketmaster i veckan.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer vad gäller avstånd, servering osv.

Theo Lawrence andra album ”Sauce Piquante” är en fest för alla som älskar jordig, okomplicerad pop med djupa rötter i den amerikanska myllan. Här finns inslag av soul, country, swamp pop, rock ’n’ roll, blues och tex-mex. Om man vill ägna sig åt namedropping så dyker namn som Doug Sahm & Sir Douglas Quintet, Creedence Clearwater Revival och The Mavericks upp. Och i roots- och americana-kretsar är det kanske inte direkt oväntade referenspunkter, men lite anmärkningsvärt är det ändå när det visar sig att Theo Lawrence är en ung fransk-kanadensisk sångare och låtskrivare från utkanterna av Paris! Men mest anmärkningsvärt är nog ändå att ”Sauce Piquante” och inte för en sekund känns som nostalgisk retro eller bakåtsträvande. Lawrence har en förmåga att ta de goda influenserna, addera dem till sitt eget briljanta låtskriveri och resultatet blir en sorts rot-pop, i högsta grad relevant här och nu!

Hemma i Frankrike är Theo Lawrence på god väg att bli en stjärna och nu är det dags för publiken i Norden att upptäcka denna förbluffande mogna sångare och låtskrivare. En gyllene chans till det blir det när Theo med band turnerar i Skandinavien hösten 2020. C’est si bon!