Fredag 21/2 – Joe Nolan (CA), Sean McConnell (US), Dylan Earl (US), Garrison Starr (US)

Americanafestival
Boka in fredagen den 21 februari, då kommer inte mindre är fyra artister samma kväll.
Joe Nolan:
Rootsyfavoriten Joe Nolan återvänder med en massa nytt material. Nya spännande ”The Rootsy House Sessions”, ett knippe sånger inspelade på lediga stunder under senaste turnén. De sju låtarna släpps i november 2019 på alla digitala plattformar och på 10″ vinyl (begränsad upplaga). Ett kommande samlarobjekt! Och i anslutning till turnén släpps även nya albumet ”Drifter”.
Sean McConnell:
Trots att Sean McConnell bara är 34 år gammal har hans karriär snart pågått i två decennier. Sitt första soloalbum gav han ut redan som femtonåring och sedan dess skivutgivningarna vuxit till en imponerande katalog. Ändå är det som låtskrivare McConnell haft sina största framgångar. Tim McGraw, Martina McBride, Brad Paisley, Rascal Flatts, Meat Loaf, Jake Owen, Brothers Osborne, Christina Aguilera och Buddy Miller är bara några av alla artister som spelat in hans sånger och 2018 hade han sin första Etta på Country-listan i USA med Brett Youngs ”Mercy”. Men nu handlar det om Artisten Sean McConnell och det faktum att han i februari 2020 kommer till Sverige för första gången för tre spelningar!
Dylan Earl:
När East Nashville och Austin gentrifieras i rasande takt och blir för dyrt och för trångt att bo där för musiker, får man helt enkelt börja leta på annat håll. I Ozark-bergen i Arkansas finns en vital musikscen och i spetsen för den hittar man Dylan Earl, som nyligen gav ut sitt andra album. ”Squirrel in the Garden” på Rootsy Music-etiketten i hela Europa.
Garrison Starr:
Garrison Starr är en sångare, låtskrivare och skivproducent baserad i Los Angeles, som har släppt 15 album som soloartist. Just nu uppmärksammad för senaste singeln “Better Day Comin”, som kan höras i trailern till Tom Hanks nya film “A Beautiful Day In The Neighborhood”.